august 31, 2015

No nukes for mullahs



INGEN  ATOMVÅBEN  TIL  MULLAER





august 30, 2015

Engel er hankøn



Den afstumpede Angela Merkel



Man har hørt mange både rystende og ubehagelige udtalelser fra de politikere, som vil omdanne Europa til et intetsted, hvortil alverden skal have adgang. Helt tilbage i 1985 udtalte daværende statsminister Poul Schlüter, at ”der altid i en befolkning på fem millioner vil være nogen, som bryder åndeligt og moralsk sammen over for udfordringer. Det er en modenhedsudfordring at tage imod flygtninge” (Berlingske 4. august 1985). Ret kvalmende og svært nedladende, ikke? Og sådan er det fortsat slag i slag i 30 år.
Europas mest ubehagelige politiker for tiden er vist Angela Merkel. At nogen har set op til hende som en såkaldt ansvarlig politiker, må fremkalde hovedrysten og undren. Da bekymrede borgere – de var nemlig ikke højreradikale alle sammen, så langt fra – i byen Heidenau i den tyske delstat Sachsen fredeligt protesterede over et lynplanlagt asylcenter til 600 personer i en by med 16.000 indbyggere, fik de følgende ord med på vejen af deres kansler:
”Der er ingen tolerance over for dem, som stiller spørgsmålstegn ved andres værdighed. Der er ingen tolerance over for dem, som ikke er klar til at hjælpe. Jo flere mennesker, som gør det klart, jo stærkere bliver vi”.
Bemærk særligt den midterste sætning. Der er ingen tolerance over for dem, som ikke er klar til at hjælpe. Tyskland står til at modtage 800.000, måske helt op imod en million asylsøgere i år. I Danmark ville det svare til mere end 50.000. Hvis ikke man som tysker er klar til at hjælpe disse asylsøgere med ophold i Tyskland, hvis myndighederne finder det rigtigt,skal man ikke tolereres, det vil sige, man må ikke tåles, men skal udgrænses af fællesskabet.
Jeg mindes ikke at have læst en statsleder, der udtrykker sig så nedladende og modbydeligt over for store dele af sit eget folk. Og det i en situation, hvor udviklingen er fuldstændig ude af kontrol, og hvor selv bl.a. Politikens Bo Lidegaard og Dansk Flygtningehjælps generalsekretær Andreas Kamm har givet udtryk for, at dette ikke kan fortsætte ubegrænset.
Det er tragisk for tyskerne, at de må lide den tort at blive regeret af en Angela Merkel. For os andre viser det, at Tyskland har vi ikke råd til at vente på. Det bliver tyskerne med alle deres komplekser fra deres forbryderiske fortid anno 1933-1945, der må komme halsende efter os andre, når de omsider indser, at nazisternes industrielle massemord på Europas jøder – og drab på ufatteligt mange millioner andre – ikke kan være lig med, at Tyskland skal gå under som nation og tyskerne gå under som folk, fordi alverden som en bodsøvelse måtte komme til Tyskland.

august 28, 2015

Han følger ikke med!


"Bekæmp Dansk Folkeparti som man bekæmpede kommunisterne" skriver Hans Davidsen-Nielsen, lederskribent på Politiken, og henviser til socialdemokratiets "effektive  indsats" i 50'erne - 60'erne, som ifølge ham var skyld i, at det aldrig lykkedes DKP at få nævneværdig opbakning.

(Arbejderne havde det ganske simpelt for godt til at ville lave revolution.)

H.D.N. fortsætter: Det er en almindelig misforståelse, at de borgerlige partier var kommunisternes værste fjender under den kolde krig.
Det har Davidsen ganske ret i. De sov godt og grundigt og det synes de ind imellem stadig at gøre.

Men -  det gør den gode H.D.N. minsandten også! Han vil bilde os ind, at kommunisterne blev bekæmpet! Nej, min fine ven, men de lagde taktikken fuldkommen om og i stedet for en synlig klassekamp valgte de den langt mere fordægte kamouflerede "anden form for krig", som Schweiz advarede sin befolkning om i 1969 i en husomdelt bog. De gik i nært samarbejde med socialdemokratiet eller direkte ind i partiet

Det  danske socialdemokrati bukkede under for de kommunistiske ideer sidst i 60`erne, da flere af partiets  fremtrædende  politikere blev inficeret med kommunismens ideologi. "De kommunistiske langtidsmål" fra 1963 gik igen i adskillige af socialdemokratiets tiltag,  forordninger og politiske lovforslag op gennem 70' erne ved Ritt Bjerregaaard, Eva Gredal, Niels Matthiassen m.fl.  Som H.D.N. siger, var de borgerlige partier ikke kommunisternes værste fjende under den kolde krig. Åh, så langtfra. Sovende godtog de det ene kommunist-befængte forslag fra socialdemokraterne efter det andet, og mig bekendt har de endnu ikke taget sig ordentligt sammen til at kikke de ting igennem, de desværre bidrog til, og rense dem for utøj.


http://politiken.dk/debat/profiler/hansdavidsen/ECE2814007/bekaemp-dansk-folkeparti-som-man-bekaempede-kommunisterne/


Gertrud












UK-svineri blev fortiet





http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/international/ECE7968351/Ni-magtfulde-m%C3%A6nd-i-Storbritannien-mist%C3%A6nkes-for-sexmisbrug-af-drenge/

Ni magtfulde mænd i Storbritannien mistænkes for sexmisbrug af drenge

International 26.08.2015 kl. 21:43
Storbritannien: Ministre, parlamentsmedlemmer, efterretningschefer og andre samfundsspidser havde i 1980’erne et magtfuldt pædofilt broderskab, mener politiet. Et offer anklager banden for at stå bag drab på tre smådrenge.



                                                         True


Henrik Thomsen, Jyllands-Postens korrespondent
LONDON - Ni af 1980’ernes mest magtfulde mænd i Storbritannien mistænkes for at have været med i en pædofil bande, som sexmisbrugte, mishandlede og myrdede smådrenge.
På listen over mistænkte i den hårrejsende sag er angiveligt bl.a. den tidligere konservative premierminister Edward Heath, den tidligere konservative indenrigsminister Leon Brittan, tidligere chef for efterretningstjenesten MI6 Maurice Oldfield, tidligere chef i søstertjenesten MI5 Michael Hanley, en tidligere topgeneral, Edwin Bramall, og det tidligere konservative parlamentsmedlem Harvey Proctor.
Navnene er kommet frem, fordi en af mændene, Harvey Proctor, i vrede har videregivet oplysninger, som politiet udleverede til ham under en afhøring.
  Den 69-årige Proctor er selv mistænkt for drabet på to smådrenge og medvirken til drab på en tredje. Han nægter sig skyldig og anklager politiet, politiske modstandere og »en kludepose af fantaster på internettet« for at drive heksejagt på homoseksuelle.»Jeg er homoseksuel. Jeg er ikke morder. Jeg er ikke pædofil eller en pæderast,« lød det fra Proctor under et langvarigt pressemøde, hvor han i detaljer gennemgik politiets beskyldninger.
I magtens korridorer i London har politikere og journalister i årtier udvekslet rygter om, at fremtrædende medlemmer af det britiske parlament og ledende embedsmænd i 1970’erne og 1980’erne havde en slags pædofilt broderskab, som sexmisbrugte drenge.
Anklagen om, at tre af drengene blev myrdet, kommer fra det påståede sexoffer ”Nick”.

Troværdig og sandfærdig

Scotland Yard betegner Nicks beskyldninger som »troværdige og sandfærdige«, men politiet har ikke offentliggjort listen med de mistænkte. Den afslørede Proctor til gengæld.
Et omdrejningspunkt i affæren er London-bordellet Elm Guest House, hvor fremtrædende britiske mænd angiveligt købte børnesex. Men misbruget foregik også i private lejligheder. Her blev rædselsslagne smådrenge angiveligt misbrugt under perverse orgier, lyder påstanden fra Nick.
Beretningerne om sexmisbruget i Elm Guest House førte i 2012 til en politiefterforskning, Operation Fairbank, som gradvist har kastet lys over skandalen.
Vidnet Nick – som har optrådt anonymt i flere medier – forklarede, at hans perverterede far i 10 år udlånte ham til de magtfulde pædofile mænd. Han blev typisk hentet af en privatchauffør og kørt til en lejlighed, hvor der også var andre drenge, men de måtte ikke tale sammen. De lystne mænd kom og gik i løbet af aftenen.
Nick deltog i mange orgier, siger han, og under et af dem var han – ifølge sin egen forklaring – vidne til, at en cirka 12-årig dreng blev kvalt af en politiker.
 Det viser sig nu, at den mistænkte er Harvey Proctor. Han sad i parlamentet for De Konservative fra 1979 til 1987, da han måtte trække sig efter afsløringen af seksuelle eskapader med unge mænd. Den seksuelle lavalder lå dengang på 21 år, og en af hans sexkontakter var kun 19.
Proctor nægter sig skyldig i de nye beskyldninger og anklager Nick for at være fuld af løgn.
Men vidnet har afgivet særdeles detaljerede forklaringer.

Han så det ske

»Jeg så det ske,« forklarede han om drabet på den 12-årige.
Nick har også fortalt om to andre bestialske mord, som Proctor sættes i forbindelse med. Vidnet er i dag i 40’erne, og hans påstande er delvist understøttet af et andet vidne.
Over for journalister har Nick forklaret om sin angst for selv at blive slået ihjel, og om hvordan drengene altid var musestille. Derfor kender han ikke navnene på de tre, som frygtes dræbt. Men omtalen af sagen fik pårørende til to forsvundne drenge til at stå frem.
Vishal Mehrotra blev som otteårig bortført i 1981 i nærheden af Elm Guest House. Året efter dukkede dele af drengens skelet op i et skovområde.
I 1979 forsvandt en anden dreng, den 15-årige Martin Allen. Han er aldrig fundet.
Siden 1980’erne er rygter om pædofili blandt Westminster-politikere jævnligt dukket op, men hver gang har sagerne lidt en stille død.
Allerede i november 1983 sendte det daværende konservative parlamentsmedlem Geoffrey Dickens en 40 siders rapport til indenrigsminister Leon Brittan i Margaret Thatchers regering. Rapporten rummede angiveligt detaljerede pædofilianklager mod otte prominente politikere, og Dickens sagde til sin familie, at materialet ville »få det hele til at eksplodere«.
Men intet skete, og nu er Brittan selv under mistanke. Han døde i januar af kræft, men siden har politiet ransaget hans tidligere hjem for at lede efter beviser.
Også den tidligere general Edwin Bramalls hjem er gennemsøgt, og politiet har afhørt ham med en sigtets rettigheder. Den 91-årige pensionist, som også har siddet i Overhuset, var engang den højst rangerende officer i den britiske hær.

Også aktiv i Nordirland

Den for længst afdøde Maurice Oldfield – chef for MI6 fra 1973 til 1978 – var angiveligt også med i pædofiliringen, og et andet vidne har hævdet, at han endvidere forgreb sig mod smådrenge i Nordirland. Hans kollega Michael Hanley – chef for MI5 fra 1972 til 1978 – er ifølge Harvey Proctor ligeledes på politiets liste over mistænkte. Han døde i 2001.
For en måned siden kom det frem, at politiet også mistænker den tidligere premierminister Edward Heath for seksuelle overgreb mod børn. Han stod i spidsen for en konservativ regering 1970-1974.
En tidligere antydning blev angiveligt fejet ind under gulvtæppet. Heath døde for 10 år siden.


Et omdrejningspunkt i pædofilisagerne er det tidligere London-bordel Elm Guest House, hvor fremtrædende britiske mænd angiveligt købte børnesex. Arkivfoto: Peter Macdiarmid/Getty Images


august 27, 2015

Palmyras vogter

Isis har halshugget den kendte arkæolog, Khaled Assaad, der var direktør for det arkæologiske forskningcenter i den antikke romerske by Palmyra i Syrien og en af de mest kyndige forskere af Mellemøsten.
Meddelelsen spredtes onsdag den 19. august fra det syriske Center for Menneskerettigheder efter at rygterne fra foregående dag var blevet bekræftet. Isis-krigerne udstillede den hovedløse krop på åben gade på en søjle og udspredte fotos af det.

Khaled Assaad var 82 år og havde i 50 år ledet udgravningerne i Palmyra, som nu desværre siden maj er under ISIS kontrol. Halshugningen af den gamle mand tillægges betydelig symbolik. Palmyra gemmer mange arkæologiske skatte fra romertiden og er af Unesco klassificeret som verdensarv.
Halshugningen af den gamle mand tillægges betydelig symbolik, som stammer
 fra Koranens forbud mod at lave billeder af mennesker og dyr, som sunnierne strengt følger. Jihadisterne har tidligere ødelagt arkæologiske skatte i Irak og mordet på Assaad lover ikke godt for Palmyra for fremtiden.

Den brutale halshugning førte til en opfordring, at alle Italiens museer og kulturelle minder skulde flage på halv stang til minde og hæder for arkæologen Asaad
.
Og dette førte igen til protest imod at en enkelt mand blandt hundredvis af andre døde skulde blive hædret særligt....


Kilde: www.ilfattoquotidiano.it › Politica


august 26, 2015

R a g n a r o k


26. august 2015
Vort flygtningesystem vil bryde sammen, når 60 millioner mennesker bryder ind over Europa, hedder det nu fra "Flygtningehjælpen" ifølge JyllandsPosten.
Helt nye toner fra Dansk Flygtningehjælps mangeårige generalsekretær, Andreas Kamm, som minder om de miskendte, realistiske bloggeres udsagn.
Vi styrer imod et kæmpesammenbrud, konkluderer Dansk Flygtningehjælps og risikerer, at modsætningerne mellem flygtninge og migranter på den ene side og lokalbefolkningerne på den anden går helt skævt og eskalerer.

Vi står over for et RAGNAROK.

Men - vi skal ikke tilintegøre vort eget samfund.
‘Vi kan ikke være forpligtet til at ødelægge vort
land og vor befolkning.

Vi må stoppe før det, hvis vi overhovedet kan,’







http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/


Spydpigens  kommentar:
Selvom man - analogt med geologers tal om jordklodens historie -  ikke kan forestille sig og fatte en menneskelig tilstrømningen til Europa på 60-70 millioner mennesker (eller mere) så har der dog været advarsler allerede i 1970'erne, da EU (dengang EF)  efter årelange drøftelser afsluttede en aftale med de arabiske lande, at deres voksende arbejdsløse befolkning kunde komme til Europa på meget gunstige vilkår og medbringe deres kultur (=islam), som vi forpligtede os til at fremme, hvilket vi da også straks begyndte på både ved universitetet og ved at bygge islamiske lære- og opdragelsesanstalter i form af moskèer.

At visse Vesterlændinge selv fuldt ud bevidst har bidraget til denne aftale og planlagt programmet for den praktiske gennemførsel turde vel være hævet over enhver tvivl. Det er vel ikke umuligt at disse enorme finansielle kræfter bag kulisserne også har "arrangeret" de konflikter og krige i Mellemøsten og Afrika, som fik folkemasserne til at flygte? De skulde (uden egen vidende) bruges til den totale ødelæggelse af Europa, så dette territorium blev let tilgængeligt for de sande magtens bagmænd, som sandsynligvis vil......

Jeg stopper her! Lad os sove videre! Det er skønt at sov......

august 25, 2015

Halshugning?


IKEA-morden tänder raseriet i Sverige
av Ingrid Carlqvist
23 augusti, 2015

 
Moskébranden ... fick stor uppmärksamhet, medan våldtäktsvågen mot svenska kvinnor i princip negligeras. [Och] när en svensk kvinna och hennes son blir brutalt knivmördade mitt i det svenskaste av alla ställen – ett IKEA-varuhus – har statsministern inget att säga.
Den normala demokratiska gången, där medborgare kan ta kontakt med politiker och medier och göra sin röst hörd, existerar nästan inte längre. Tidningarna har tagit bort sina kommentarsfält, och politikerna omger sig med tjänstemän som kallar uppringare som vill uttrycka sin oro för "rasister" och slänger på luren.
Sverige styrs av en makt som har skjutit den demokratiska processen i sank ... Decemberöverenskommelsen är i själva verket ett slags stafettdiktatur.
På sociala medier flödade frågorna: Vad är det för människor som släpps in i Sverige? Hur många av dem är inte alls oskyldiga offer för krig, utan i själva verket krigsbrottslingar eller andra kriminella som passar på att gömma sig i flyktingströmmarna? Och ska vi verkligen betala miljarder i skatt för att ge andra länders medborgare skydd och bidragsförsörjning, samtidigt som en del av dem försöker döda oss?
Den mest relevanta frågan är varför regering efter regering valt att satsa svenskarnas skattepengar på andra länders medborgare.
Ingen från mainstream-medierna har ställt regeringen till svars om asylsökandes våld mot svenskar. Tvärtom har medierna lagt ner stora resurser på att övertyga svenskarna om att allt är tryggt och bra i Sverige. Faktiskt bättre än någonsin.
Våldsbrotten har ökat med 300 procent och våldtäkterna med 1 472 procent sedan 1975, året då Sveriges riksdag beslöt att förvandla det homogena Sverige till ett mångkulturellt land.
"Var ska jag söka asyl ... den dagen det inte längre går att bo här?" — Ewa på Facebook.
Ett raseri sveper över det annars så fogliga Sverige. Efter dubbelmordet på IKEA i Västerås, där en illegal invandrare högg ihjäl två slumpmässigt utvalda svenska offer, undrar allt fler varför landets regering utsätter sina egna medborgare för mördare från andra sidan jordklotet.
Måndagen 10 augusti exploderade nyheten om dubbelmordet på IKEA i Västerås. Två asylsökande från Eritrea (den näst största flyktinggruppen till Sverige för närvarande) misstänktes ha slitit åt sig knivar från husgerådsavdelningen och gått till attack mot två slumpmässigt utvalda svenskar. Offren var Carola Herlin, 55, och hennes son Emil, 28. Den äldre av de båda asylsökande, 36, hade två gånger fått besked om att han inte skulle få uppehållstillstånd i Sverige – eftersom han redan hade ett i Italien – men befann sig fortfarande i landet. Principen är annars att alla från Eritrea får stanna.
Mannen ådrog sig själv livshotande skador vid dubbelmordet och genomgick flera operationer innan polisen kunde höra honom. Fredagen 14 augusti erkände han, och därmed släpptes hans 23-årige landsman ur häktet. Polisen tror nu inte längre att den yngre mannen var delaktig eller ens kände till vad hans äldre kamrat planerade att göra.
Nu grep skräcken omkring sig i Sverige. Även de som rutinmässigt kallat invandrings- och mångkulturkritiker för rasister, skakades i sina grundvalar. På sociala medier flödade frågorna: Vad är det för människor som släpps in i Sverige? Hur många av dem är inte alls oskyldiga offer för krig, utan i själva verket krigsbrottslingar eller andra kriminella som passar på att gömma sig i flyktingströmmarna? Och ska vi verkligen betala miljarder i skatt för att ge andra länders medborgare skydd och bidragsförsörjning, samtidigt som en del av dem dödar oss?
Så många frågor och inga svar. Ingen från regeringen har över huvud taget uttalat sig om det bestialiska dubbelmordet. Och ingen från mainstream-medierna har ställt regeringen till svars om asylsökandes våld mot svenskar. Tvärtom har medierna lagt ner stora resurser på att övertyga svenskarna om att allt är tryggt och bra i Sverige. Faktiskt bättre än någonsin. Dagen efter dubbelmordet gick Sveriges största morgontidning Dagens Nyheter, ut med rubriken:"Trots allt, det dödliga våldet minskar". Artikelns inledning lyder:
"Under senare veckor har flera brutala mord inträffat, och många frågar sig vart samhället är på väg. Svaret är att Sverige, trots allt, har blivit tryggare. Det dödliga våldet har under lång tid minskat."
Ingenstans i artikeln förklaras att anledningen till att det dödliga våldet minskat är att sjukvården blivit mycket bättre på att rädda folk som kniv- eller skottskadats. Man kan ta exemplet med den så kallade Lasermannen som på 1990-talet sköt ett antal invandrare i Sverige. Rättsläkaren Jovan Rajs har sagt: "Lasermannen sköt elva personer, varav en dog. På 1930-talet skulle åtta eller nio ha avlidit, på 1970-talet ungefär fem och i dag förmodligen ingen."
Det dödliga våldet ligger tack vare bättre sjukvård alltså stilla i Sverige, men alla andra våldsbrott (däribland mordförsök) har exploderat. Som Gatestone tidigare berättat har våldsbrotten ökat med 300 procent och våldtäkterna med 1 472 procent sedan 1975, året då Sveriges riksdag beslöt att förvandla det homogena Sverige till ett mångkulturellt land.
90 procent av dem som söker asyl i Sverige saknar id-handlingar, alltså är det ingen som vet hur många mördare, våldtäktsmän och våldsverkare som döljer sig bland de uppemot 100 000 som varje år beviljas uppehållstillstånd här. Att polisen vägrar dementera det ihärdiga ryktet om att ett av IKEA-offren blev halshugget, får bara skräcken att växa.
Frustrerade svenskar skriker nu ut sin vanmakt på alternativa medier. För den normala demokratiska gången, där medborgare kan ta kontakt med politiker och medier och göra sin röst hörd, existerar nästan inte längre. Tidningarna har tagit bort sina kommentarsfält, och politikerna omger sig med tjänstemän som kallar uppringare som vill uttrycka sin oro för "rasister" och slänger på luren. Om detta vittnar tusentals inlägg på Facebook. En som faktiskt lyckades få tala om sin oro är Ewa på Facebook. Hon beskriver hur hon ringde upp Migrationsverket:
"Ja, nu har jag släppt lös fan själv. Jag ringde till Migrationsverket och krävde att få tala med en enhetschef. ... Där öste jag ur mig alla orättvisor jag kan komma på vad våra gamla beträffar och hur deras hem tas ifrån dem för att ges till asylsökande. Han fick också höra hur otrygga vi svenska kvinnor känner oss pga av alla dessa gruppvåldtäkter som utförs av asylsökanden och andra utlänningar. Frågade också om vi ska behöva bli halshuggna innan de slutar ta emot flera av den här sorten. ... Nu sitter jag här alldeles tom i huvudet efter att ha gråtit, skrikit, diskuterat, rasat runt och fått ur mig alla frustrationer. Talade om för honom om hur många vi är som är deprimerade pga av vad de gör på Migrationsverket. Han blev jätteledsen att vi känner så här. Ja, sade jag många känner som jag men få vågar öppna truten av rädsla för att kallas för rasist. Man behöver inte ens vara Sverigedemokrat för att se hur vårt land går sönder för varje dag som går. Något som du och alla andra på Migrationsverket är ansvariga för. Var ska jag söka asyl, frågade jag, den dagen det inte längre går att bo här? Vårt land är förstört både ekonomiskt, socialt mm och det är ni ansvariga för. Han svarade att det var politikerna som beslutade över dem men de skulle göra allt de kunde för att det skulle bli bättre."
En annan kvinna vid namn Amanda skriver på Facebook att hon har mejlat statsminister Stefan Löfven. Hon konstaterar att "ingenting kanske ändras, men man har i alla fall gjort sin röst hörd, och visat att vi inte stödjer denna totala galenskap". Hennes mejl löd:
"Hej, varför ansåg statsministern att det var så viktigt och brådskande att åka och prata om moskébranden i Eskilstuna, ingen visste ju ens vad som orsakat branden när han talade? Men nu är han tyst som graven. Varför? Det är ju hans/er kravbefriade och slappa invandringspolitik som gjorde att denne gärningsman kunde röra sig fritt ute i samhället trots att han fått avvisningsbesked, och inte bara en gång utan två gånger.
Kan ni svara på om detta är något som vi i detta land ska vänja oss vid, att invandrare som fått besked om att de ska avvisas dödar människor för att få livstidskontrakt med svenska staten?
Det är ert personliga ansvar varje gång det sker, hoppas ni vet det. För detta är ingenting annat än en politisk fråga om invandringen, och i förlängningen dess massiva konsekvenser för ett helt land."
Moskébranden i Eskilstuna som Amanda hänvisar till inträffade 25 december 2014, och är en av otaliga händelser där det som drabbar muslimer eller andra invandrare får stor uppmärksamhet, medan våldtäktsvågen i princip negligeras. Efter branden var statsministern snabb att uttala sig:
"Det är avskyvärt, ett avskyvärt dåd. Vi kommer aldrig någonsin tolerera den här typen av brott. Människor som ska utöva sin religion ska ha rätten att göra det. I dag känner jag en stor sympati och empati för de drabbade."
Tre månader senare visade det sig att inget brott låg bakom moskébranden, och polisen lade ner förundersökningen. Mest troligt handlade det om en ren olyckshändelse eller barns lek med eld. Men när en svensk kvinna och hennes vuxne son blir brutalt knivmördade mitt i det svenskaste av alla ställen – ett IKEA-varuhus – har statsministern inget att säga.
Svenskarna är inte ett folk som vanligtvis gör uppror. För att finna medborgare som med vapen i hand marscherat till maktens boningar, får man nästan gå tillbaka till Gustav Vasas dagar – kungen som under sin regeringstid 1523-1560 grundade den moderna nationalstaten Sverige.
Dagens Sverige är visserligen inte ockuperat – men styrs av en makt som genom Decemberöverenskommelsen 2014 skjutit den demokratiska processen i sank. Vid valet i september blev det enda invandringskritiska partiet, Sverigedemokraterna, landets tredje största parti. De två blocken, det socialistiska och det borgerliga, kom överens om att hålla SD utanför all politisk makt men SD lät sig inte tystas. När den röda minoritetsregeringens budget en månad efter valet lades fram, röstade SD på oppositionens budget – något som var helt ohört i det svenska parlamentet. Här hör det till "god ton" att först rösta på sitt eget förslag och sedan lägga ner sina röster så att regeringen vinner. I och med Sverigedemokraternas "kupp" tvingades statsminister Stefan Löfven regera med en borgerlig budget under sitt första år.
Man skulle kunna tro att detta kom som en glad överraskning för den borgerliga oppositionen, men så var inte fallet. Ingen vill ha stöd av de "rasistiska" Sverigedemokraterna. Hellre än att utlysa nyval, ingick de båda blocken en överenskommelse som går ut på att oppositionen alltid ska lägga ner sina röster i riksdagen vid viktiga frågor som budgetpropositionen. Man skulle kunna likna Decemberöverenskommelsen vid en stafettdiktatur: I fyra år får den röda regeringen göra som den vill, och nästkommande fyra år (om makten skiftar) får en blå regering göra som den vill. Utan att behöva ta hänsyn till att 58 procent av svenskarna nu tycker att invandringen är för stor, och kanske väljer att rösta på Sverigedemokraterna vid nästa val.
När svenskarna nåddes av nyheten om Decemberöverenskommelsen (som med profetisk ironi förkortas DÖ) gjorde de som de brukar – knöt näven i fickan, bildade Facebookgrupper och skrev upprörda inlägg på Facebook och Twitter. Men politikerna gratulerade varandra till att ordningen än en gång var återställd, och struntade i folkets oro för att demokratin ytterligare undergrävts.
En känd stand up-komiker, Magnus Betnér, gav sig till att håna de rädda svenskarna i en video på Youtube:
"Lägg av nu, jag orkar inte mer. Ja, det är astragiskt att två människor blev knivmördade på IKEA. ... Men lägg av nu med de här uppdateringarna om 'Vad är det som händer med Sverige? Åh, det är så farligt nu.' Det är inte farligt, Sverige har aldrig varit tryggare än det är nu. Jag upprepar: Sverige har aldrig varit tryggare än det är nu. ... Ytterst få av er som tittar på detta klipp kommer att bli mördade. Och de av er som blir det kommer att bli mördade i ert eget hem."
När etablissemanget vägrar ta folkets oro på allvar sprids ryktena på sociala medier. Ett envist rykte gör gällande att Carola Herlin blev halshuggen av den eritreanske mördaren. Enligt källor Gatestone talat med fick kvinnan halsen avskuren och dessutom knivhugg i magen. Hennes son försökte skydda sig med armarna, men blev också dödligt huggen i magen.
När Dispatch International ringde upp polisens kommenderingschef Per Ågren och frågade om ryktet om halshuggning/avskuren hals stämde, svarade han:
"Jag tänker inte bekrä ... beskriva över huvud taget vad som har hänt mer än att två blev mördade. Hur de blev mördade får du inte reda på av mig."
En av polisens första åtgärder efter IKEA-morden var att sätta in bevakning vid länets alla asylboenden. Man fruktade hämndattacker från "mörka krafter" påstod man, utan att vilja specificera vilka dessa mörka krafter var. Natten till lördagen 15 augusti fick ett asylboende i Arboga utrymmas efter att någon ropat att det fanns en bomb utanför. Och nu gick verkligen mainstream-medierna igång. Medan Carola och Emil Herlin, enligt deras rapportering, råkat befinna sig på "fel plats vid fel tillfälle", var detta en medveten rasistattack av värsta sort.
Aftonbladet intervjuade en anonym kvinna som sa: "Min kusin har bott här i över ett år. Han har sagt till mig att svenskarna är Europas trevligaste folk. Sedan händer något sådant här. Det kunde jag aldrig tro."
Än en gång ska svenskarna böja sina huvuden i skam. Det är tydligen inte vi som har sorg, det är inte vi som har rätt att vara livrädda för de styrandes invandringspolitik – det är de asylsökande som är offren, även när de dödar, våldtar, rånar och misshandlar.
Den brännande frågan är vad ett folk som ingen lyssnar på, kan ta sig till. I DDR gav sig folket ut på gatorna, klättrade upp på Berlinmuren och tvingade regeringen att avgå. På liknande sätt föll också de övriga kommunistiska diktaturerna i Europa. USAs Second Amendment (rätten att bära vapen), handlar just om att medborgarna måste kunna vara i stånd att ta makten ifrån entyrannisk regering.
Om vanmakten driver folket till att besvara våld med våld, ska man kanske inte fråga sig varför svenskarna är sådana "rasister" att de inte vill ha Europas överlägset största asylinvandring.
Den mest relevanta frågan är kanske varför regering efter regering valt att satsa svenskarnas skattepengar på andra länders medborgare, samtidigt som detta lett till att svenska skolan störtdyker i PISA-mätningarna, att 60 procent av socialbidragen går till invandrare, vilka utgör 15 procent av befolkningen, att sjukvård och annan välfärd upplevs som allt sämre av allt flersvenskar, och att våldet ökar lavinartat. När allt fler svenskar anser sig orättvist behandlade i sitt eget land, har politikerna i själva verket skapat en krutdurk som nu riskerar att brisera.
Sanningen är att även det fogliga svenska folket har en gräns. När makten utsätter oss för blodbad, oavsett om det är på Stortorget i Stockholm 1520 eller på IKEA i Västerås 2015, finns det alltid några som är beredda att kasta ut makten från dess boningar. Precis som på Gustav Vasas tid finns det i dag en stor mängd svenskar som har vapen. Det är visserligen inte lika lätt att skaffa vapen här som i exempelvis USA, men allt fler svenskar tar jägarexamen och kan därefter helt lagligt köpa vapen.
Räkna med att vad som helst kan hända i Sverige den närmaste tiden.

http://sv.gatestoneinstitute.org/6387/ikea-morden

Politiet nægter at dementere det ihærdige rygte om, at  et af IKEA-ofrene blev 

halshugget.


___________________________________________________________

Spydpigens kommentar:

Skal man sætte skræk i folk med et terrordåd skal det foregå et sted, hvor det virkelig bemærkes og vil blive omtalt i massemedierne. IKEA er sikkert det mest alment kendte firma, Sverige kan vise frem. IKEA findes over hele jordkloden med en enorm kundekreds. Kan man yderligere understrege terrorhensigten ved at gøre terrordåden så opsigtsvækkende som muligt enten ved den mængde mennesker, der bliver sprængt i stykker på en markedsplads eller lignende eller selve gerningens makabre brutale blodighed. 

Halshugning eller halsoverskæring bruges særdeles meget i Mellemøsten således som IS har vist os i fotos og videoer. Man har tilmed vist videoer af, hvordan man oplærer drenge på 10-12 år at file halsen over på et offer for at gøre dem følelseskolde og forråede. 

Ovenstående (importerede) kulturtræk og de svenske myndigheders rædsel for at omtale og analysere hændelsen i IKEA (af angst for deres politiske karriere! ?) peger på at den 55-årige Carola Herlin ganske rigtigt fik hovedet skåret af, sådan som rygtet vil vide og et - noget tåget - foto har antydet.

Men det er naturligvis nok løgn og latin alligevel!



august 23, 2015

Resultatet

De vilde erobre Europa med deres koners tykke maver!

Verdens blinde øje


Årsagen til massedruknedøden i Middelhavet er den tredje verdens galopperende overbefolkning. 
Men det er der næsten ingen, der vil se i øjnene på grund af politisk korrekthed.

august 22, 2015

Nordkorea - Narkokorea


Nordkorea er på tale i disse dage. Jeg har ikke glemt dem!

 I 1976 afsløredes det, at Nordkorea drev narkohandel gennem deres ambassader i Skandinavien med kurerposten, og diplomaterne blev udvist fra alle tre lande for deres forbrydelse. Der blev afholdt en demonstration imod ambassaden på Granhøjen i Gentofte, bl.a. med støtte fra legetøjsforhandler Johannes Rønberg


Som andre kommunistiske ambassader vendte Nordkoreanerne på Granhøjen det døve øre til i lukket tilknappethed. Villaen lå hen som et ubeboet hus uden mindste reaktion på ringeklokke eller demonstranternes megafontale.

Hos uropatruljen så jeg nogle af de poser hash, man havde opsnappet fra kurérposten. De var ensartede, af bestemt vægt, vistnok 1 kg, pakket i jute eller lærred med statsstempel udenpå som garanti for kvaliteten. De fra Norden udviste diplomater blev ifølge pressen ikke retsforfulgt i deres hjemland, men tværtimod forfremmet og belønnet. Der er flere eksempler på, at narkosmugling var en trafik, som kommunistiske stater anvendte i kampen mod kapitalismen, ligesom England havde brugt opium imod Kina på 1800-tallet, men Nordkorea var vist i mange år den eneste stat, som var blevet grebet på fersk gerning. I begyndelsen af 1980 meddelte den officielle narkorapport fra FN, at en ofte benyttet indførselsvej for narko til Vesteuropa var gennem - Øst-Berlin (Sic! DR program 1, 1. febr. 1980). Værd at lægge mærke til i betragtning af Berlinmur, kontrol og vagt! I TV omkring 1990 har tidligere officerer fra Cuba og andre tilsyneladende velinformerede folk fortalt om Cubas narkohandel, og hvad med Panama og Colombia...?

Oktober 1981 kunne man se Nordkoreas Kim Il Sung hænge med røde bånd og stjerne midt i Gentoftes Rådhushal. Ambassaden havde fået overladt hallen til - kulturudstilling! Troede borgmester Jørgen Godtfredsen i grænseløs naivitet, at det drejede sig om kunsthåndværk...? Og kunne han ikke huske, at netop hans partis ungdom havde demonstreret imod ambassadens narkohandel? Kunsthåndværk var der ikke meget af: et lille bord med opsætning af fjer, broderier og malerier og lidt keramiske skåle, som end ikke røbede en fattig afglans af Koreas engang så berømte keramik. Derimod bugnede lange borde med alverdens kommunistiske propaganda om Nordkoreas herligheder og frem for alt om deres vidunderlige fører, Kim Il Sung. Jeg besøgte naturligvis udstillingen, forsynede mig med så megen propaganda, jeg kunne slæbe - om ikke for andet, så for at tilintetgøre det, sådan som jeg plejede i slige situationer, men også for eventuelt at finde materiale til flere fejder. Jeg fik fat i et tryk, hvis store bogstaver: Den Demokratiske Folkerepublik Korea, kunne bruges som hoved på en ny pjece, så den umiddelbart kom til at tage sig tilforladelig ud, som var den fra Nordkoreas ambassade. Den repeterede den skarpe protest fra demonstrationen 1976 mod Nordkoreas  narkohandel.

 Jeg uddelte denne tryksag til alle, der gik  ind på rådhuset. Det var ikke mange, men effekten var så meget større! Den ivrige hash-modstander, Lise Tønsberg, hjalp mig med arbejdet.
 Da Nordkoreanerne opdagede vor løbeseddel, som folk tog med sig ind til udstillingen, bad de rådhuspersonalet stoppe uddelingen, men blev i stedet for belært om ytringsfriheden i Danmark og om, at pjeceuddelingen var lovligt anmeldt. Så greb de til andre metoder: de stillede sig op på rådhustrappen dels med truende miner, dels med hånlatter, og knipsede et hav af portrætbilleder af os to pjeceuddelere som en art psykisk pression, men da det ikke bed på os, så ringede de efter forstærkning fra ambassaden. Et par koreanere overfaldt mig på rådhustrappen for at fravriste mig de pjecer, jeg havde i hånden, men af gammel vane fra min barndoms skoletid slog jeg igen og forsøgte med et brydertag at få krænget koreanerens hoved under armen... I det samme kom rådhusbetjenten styrtende, idet en udstillingsgæst havde opfattet episoden og fandt det groft nok med disse Nordkoreanere. Rådhusbetjenten søgte at forklare dem noget om demokrati i Danmark, men forgæves. (Se Berlingeren 7.10.81).

 Nu prøvede Koreanerne en anden taktik: de tilbød penge for pjecerne, og da dette heller ikke gav resultat, tilkaldte de en ny mand fra ambassaden, en ret rundmavet herre, der begyndte en slags teaterforestilling - sådan på skoledrengeniveau. Han stillede sig op og pegede på os med højlydt fnisen og sagde på gebrokkent dansk: „Du er gammel!“, så hostede han mig direkte op i ansigtet og pustede cigaretrøg ind i hovedet på mig, skubbede til mig, forsøgte at spærre mig vejen og stirrede mig minutlang tid ind i øjnene. Da han stadig kom til kort, slog han om og forsøgte at indlede en samtale, men jeg fandt det unødvendigt at snakke med en så ukultiveret person. Hans velnærede og tunge korpus tillod ham ingen konkurrencemulighed i pjeceuddeling, hvor jeg snart smuttede forbi ham på den ene led og snart på den anden, og han måtte give op.

 Jeg følte mig imidlertid ikke tryg ved koreanerne og måtte til stadighed være på vagt. En af dem stillede sig truende op foran mig og gjorde med hævet hånd mine til karatens håndkantslag, men jeg truede igen. Jeg måtte hele tiden vogte mig for ikke at stå på den åbne kørebane lige foran rådhustrappen, for det lå i luften, at Koreanerne, hvis bil stod med næsen imod mig, ikke ville gå af vejen for en „trafikulykke“. Jeg måtte holde øje med deres manøvrer og bjerge mig i sikkerhed bag de lave jernstolper.

 Næste dag havde Koreanerne fået en henstilling fra rådhuset om, at man ikke måtte overfalde folk eller genere dem, men inde på rådhuset forsøgte de at fralokke folk den pjece, de havde fået udenfor. Og da jeg siden - uden pjecer - ville kikke mere på udstillingen, mente de sig berettiget til at bortvise mig fra rådhushallen: de pegede mod udgangen og bad rådhusbetjenten smide mig ud, og igen måtte de belæres om, at man ikke kunne udvise kommunens borgere fra deres eget rådhus.

 Trist, at et land med så gammel kultur repræsenteredes af så ukultiverede personer! Det understregede kun den narkokriminalitet, de tidligere ambassadefolk havde lagt for dagen.

Dette gamle foto er fra Berlingske Tidende 7.10.1981. Desværre kom journalisten forsent til at tage billede af overfaldet på trappen.  Aktivisten t.v. er Gertrud Galster og t.h. ses Lise Tønsberg.
 











august 21, 2015

None dare call it conspiracy


Ingen tør kalde det sammensværgelse - af Gary Allen 1971
Udkom i over 5,5 millioner exemplarer på Concord Press

Kun få regeringsmedlemmer i Vesteuropa og Amerika har deltaget i et eller flere Bilderberg-møder, der altid er omgivet med dybeste hemmelighed. David Rockefeller udtalte i 1991:"Vi er taknemmelige mod medierne, hvis direktører har overværet vore møder og i 40 år overholdt deres løfte om diskretion. Ellers vilde det have været umuligt for os at udvikle vor plan for verden." (http://www.mega.nu:8080/ampp/bilderberg.html - her citeret fra bogen"De binder os på mund og hånd", Forlaget Rafael 2006, side 32).

Gary Allen skrev (her taget fra tidsskriftet AKTION nr. 4.1978 ved Ole Hovmand):

Da ”de etablerede” kontrollerer medierne, vil enhver, der afslører kernen i spillet blive manøvreret ud i tavshedens mørke.  Personer, der sidder inde med  viden om visse forhold, bliver behandlet af de danske medier.
Lad os se nærmere på, hvad Gary Allen mener med ”de etablerede” og ”the Insiders”, for når han med så stor præcision kan forudsige reaktionen, må han også have et nøje kendskab til hvem, der står bag, og som udløser den. Bogen er ikke skrevet om danske forhold, men om Amerika og internationale forhold.
Hvem og hvad  kunde være så magtfuld, at det kan styre alle medierne, sidde på det politiske liv, og samtidig holde alt i dyb hemmelighed? Der skal utrolig mange penge til , derfor må det være velhavende folk.

Gary Allen beskriver den historiske udvikling tilbage til den enorme industrielle udvikling i slutningen af forrige århundrede i USA, hvor kæmpemæssige formuer blev koncentrert på ganske få hænder og familier, men disse karteller og truster blev  brudt ved lov - tilsyneladende da! Det gjorde de, men Gary Allen påviser ganske nøje, at disse love blev igangsat og styret af de samme mænd, som beherskede formuerne. De fik overført formuerne til fonds, som ikke var belastede af skatter og arveafgifter og derfor kunne vokse videre i de samme menneskers hænder. Samtidigt ejede de bag linierne stadig alle firmaer inden for samme branche ved aktieandele og bankvirksomhed.
Alle nye firmaer på vej op havde stadig skatterne at slås med og desuden en skjult konkurrent, som de troede antitrustloven havde gjort det af med.

Med så svimlende store pengemidler bag en organisation, som disse mennesker ifølge Gary Allen har dannet, kan man påvirke ikke bare hele nationen men hele udviklingen i verden. Man kan finansiere en Hitler og starte en krig, som ens egne medborgere skal betale over skatterne, mens man selv leverer våben til det. Man kan starte tredivernes økonomiske depression og tjene enormt på den, fordi man på forhånd véd, at den vil komme.

Men det interessanteste er vel nok påstanden - (henvisning til kildemateriale findes i rigt mål) - om, at disse mænd i deres magtbegær også startede kommunismen, fordi denne styreform er den mest effektive måde at opnå magt på.
Ved politiske spil fik man den på benene og ved økonomiske tilskud til Sovjets femårsplaner, fik man en bastion op at stå, hvorfra man kunne arbejde videre. Arbejdet i Øst var let, fordi den sociale spænding i Rusland var enorm, men i Vest har man haft større problemer med at vinde spillet, fordi befolkningen ikke umiddelbart faldt for kommunismens lokketoner.

I stedet for har man så politiseret inden for de eksisterende partier, og i USA er det lykkedes siden før 2. verdenskrig at beherske administrationen, uanset hvilket parti, der vandt valget.
Der skal en god fantasi til for at undfange disse teorier, og man skal være komplet ryggesløs for at drive en sådan politik med de mennesker, som man lever i blandt. For at bevare denne hemmelighed kan man imidlertid blot lade folket kikke på nogle billeder af en Øst-Vest-konfrontation, som de i øvrigt selv betaler over skatterne, og få dem til at tro, at det er sagens kerne, mens man selv sidder uden for spillet og trækker i trådene i begge lejre.
Konfrontationen skulle egentlig stå mellem ”the Insiders” og den resterende verdens frie borgere!


Hvad vilde Gary Allen fortælle os i dag? Har de "magtfulde" arrangeret konflikter og krig i Mellemøsten og andet mere og derved sat flygtningestrømme i gang? Samt lokket afrikanere i tusindvis over Middelhavet til det Europa, der flyder med mælk og honning? Hvad skal disse enorme menneskeskarer fra en hel anden kultur gøre i Europa? Nedbryde det og ødelægge det og lægge det åbent for overtagelse af de "magtfulde", som så fortsat vil kunde bruge disse skarer  til et eller andet (slavearbejde?) og ellers rimeligvis fjerne dem (?).
Det er så rigtigt, hvad professor emeritus, dr.phil.  Helmuth Nyborg skriver i sin kroinik i JyllandsPosten 21. august 2015. Det er jo den opskrift vi har set flere gange ved diktatoriske overtagelser af demokratiske stater. Intet nyt i det!

http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE7952137/V%C3%A6rd-at-vide-om-indvandring/?ref=eblistermest

august 20, 2015

Køkkenknive

Mens man i Sverige fortier de nærmere omstændigheder ved dobbeltmordet i IKEA i Västerås og beskytter gerningsmanden, hans herkomst og miljø ser man helt anderledes på sådanne sager i Italien:



Nigerianer skar halsen over på en mand i Crotone i  Calabrien (Syd Italien), flygtede og bad om asyl i Schweiz

En 22-årige nigerianer, Clement Ebuh, er blevet anholdt i Schweiz efter anklage for mord på en mand i Crotone, Pietro Scida, for nogle dage siden ifølge politiets efterforskning. Gerningsmanden tog til et socialt herberg i Capo Rizzuto, hvor han bad om international beskyttelse og status som flygtning. Han sagde, at han var homosexuel og derfor havde problemer i sit hjemland. Ebuh blev identificeret med fotos fra overvågningskameraer.

Undersøgelser på herberget

Eftersforskningen har klarlagt, at Ebuh om morgenen den 11. august, dvs. dagen efter mordet gav sig til et socialt herberg på Capo Rizzuto, hvor han fik en sengeplads, da han bad om international beskyttelse og vilde skifte tøj og vilde rejse videre. Politiet undersøgte hans seng og fandt - mellem madrassen og sengebunden den trøje og Bermudabuxer,  han havde haft på dagen forinden ved mordet. Endvidere fandt man, at der havde været telefonisk forbindenlse mellem ham  og ofret den aften, han begilk mordet.

Ofret, Pietro Scida blev dræbt med to knivstik i halsen med en køkkenkniv på 15 cm. med sort skaft, som endnu sad fast i halsen. Han lagde håndklæder og en borddug over liget. Han var blevet grebet i et forsøg på at komme af med en plastikpose i skraldebøtten. Politiet efterforskede hans telefonforbindelser, bl.a. en på grænsen til Schweiz. Der blev udstedt anholdelsesordre, og poliet i Como fandt ud af at han havde søgt sig til  et sted i Chiasso og han blev anholdt.

Kilde: den italiensk blog "Lisistrata" den 19.8.2015.

august 19, 2015

"Usmagligt"
Dansk Folkeparti undrer sig over »usmageligt« casting-opslag fra DR b.dk - 18. 8. 2015 skriver Michael Alsen og Maja Hagedorn ved Berlingske:

DR3 søger »drukglade danskere« til et nyt program, der skal sætte fokus på unges alkoholforbug.
"- Kan du lide at gå i byen og drikke dig så fuld, at du har svært ved at huske festlighederne dagen efter? Så er du aktuel i et nyt program, som DR3 er i færd med at udvikle."
»Vi leder efter en m/k, som tæller dagene, til det bliver weekend, hvor du endelig kan gå i byen, drikke alkohol og feste med vennerne. Måske du også er en person, der ofte får såkaldte black-outs i forbindelse med indtagelse af alkohol, og selv er nysgerrig på at vide, hvad der egentlig skete dagen før ..,« lyder det i et casting-opslag fra DR.

Anette Toftegaard uddyber, hvem man søger.
»I det her nye program vil vi gerne følge nogle personer, der ved, de drikker så meget, at risikoen for blackout er lig 100 procent,« siger hun.

Men så er vi pludselig langt fra public service, lyder kritikken fra Dansk Folkeparti. Medieordfører Morten Marinus (DF) mener, opslaget er langt over kanten.
»Det sender et helt forkert signal. Jeg kan godt forstå, at de vil lave et program om unges alkoholforbrug, men hvis man tager annoncen for troende, så lyder det som fest og glade dage. Man søger unge, der vil deltage i dødsdruk, og giver så den besked, at hvis ikke de kan huske aftenen, så bliver det filmet,« siger Morten Marinus.
Han tager det forbehold, at programmet kan vise sig at have mere tyngde end casting-opslaget vidner om. For opslaget er »usmageligt«, siger han.
»Og jeg vil tillade mig at være skeptisk over for, om det bliver et program, jeg kommer til at rose. Jeg frygter, det bliver noget druk-TV, og det er ikke en del af public service-forpligtigelserne,« siger Morten Marinus.

Redaktionschef hos DR Kultur Kasper Tøstesen medgiver, at opslaget og artiklen på realityportalen.dk tegner et uheldigt billede. Hans let overfladiske tone om dette alvorlige ungdomsproblem minder i den grad om Peter Schiølers tidligere kampagne i 1977.

Hvem var Peter Schiøler?







Peter Schiøler udnævnte Tine Bryld til sin "håndplukkede" medarbejder som narkokonsulent og begge bærer deres tunge del af ansvaret for ungdommens ødelæggelse med narko og fylderi og -snagende spørgeskemaer i samarbejde med den noget berygtede psykolog Eggert Petersen.

Peter Schiøler vilde lære de unge at drikke, - -.  Altså "de unge, der jo er igang med at lære at benytte alkohol"
"Der har udviklet sig en brugskultur, " skrev Schiøler, "som i sig selv har en beskyttende effekt mod de mange skadelige virkninger som uhensigtsmæssig benyttelse af alkoholiske drikke medfører....."


Væk med disse lavmålte kampagner. Vis problemerne sagligt og reelt på TV



0

august 17, 2015

Sexslaver lokker....


Nu må man vist indrømme, at Glistrup havde ret !


Poul Høi om Islamisk Stat og sexslaver  16.8.15

Medlemmer af islamisk Stat paraderede sidste år gennem den syriske by Tel Abyad, der ligger tæt på den tyrkiske grænse.
»Sex får mænd til at slutte sig til Islamisk Stat«

Af Poul Høi

Hvorfor reklamerer Islamisk Stat åbent med sexslaveri og offentliggør en prisliste på piger, drenge og kvinder? Fordi det er det ultimative argument over for enlige mænd og forklarer organisationens tiltrækningskraft, siger en amerikansk officer.
En amerikansk officer kom tidligere på ugen med et bud på, hvorfor så mange unge mænd slutter sig til Islamisk Stat. Han svar var: sex.
Thomas McNamara foretog sin motivanalyse i Small Wars Journal, et tidsskrift grundlagt af analytikere fra det amerikanske marineinfanteri, og hans forklaring lød forenklet sådan her: Mange af de islamistiske rekrutter lever i en indestængt kultur, som ordinerer afholdenhed og kolde afvaskninger, og de er omvandrede hormonbomber – og Islamisk Stat ved det.
Organisationen byder sig derfor til med et løfte om fire koner og utallige sexslaver, og med en kultur, hvor det er udtryk for »ibadah« – gudstilbedelse – at voldtage hedninge.
Beretninger fra sexslaver

Sex er således ikke bare i orden, sex gør Gud glad, og for en trykkoger af testosteron lyder den slags mere tillokkende end moskeen i Aarhus eller Birmingham.
McNamaras argument fik ikke den store opmærksomhed ved offentliggørelsen, men torsdag publicerede New York Times en reportage, som synes at underbygge hans analyse. Den amerikanske avis talte med kvinder og småpiger, som var blevet holdt som sexslaver af Islamisk Stat, og avisen interviewede også øjenvidner og eksperter, som bekræftede deres beretning.

Blandt ofrene var en 12-årig yazidisk pige, som ifølge avisen var »så lille, at en voksen med to hænder kunne nå hende om livet«. I 11 måneder blev hun holdt som slave og voldtaget af en islamistisk slaveholder, som forklarede hende, at han ikke begik en synd. Han bad før voldtægten, og når hun sagde, at det gjorde ondt, og at han skulle holde op, svarede han bare, at voldtægten »bragte ham tættere på Gud«. Han bad igen efter forbrydelsen og bedyrede atter, at islam gav ham lov til at voldtage hedninge – og at alt var godt.
Hendes historie er ikke enkeltstående, men gennemgående blandt overlevende slaver, og tidligere har Berlingskes Allan Sørensen bragt tilsvarende beretninger fra andre sexslaver.
Men hvordan kan analytikere som Thomas McNamara vide, at sexstrategien er en bevidst strategi og ikke udelukkende en følge af krigen, som det også er set i andre krige? Da den sovjetiske hær f.eks. rykkede frem gennem Nazityskland, voldtog russiske soldater op mod 1,4 mio. tyske piger og kvinder, har historikeren Antony Beevor anslået.


Forskellen er, at Islamisk Stat bevidst bruger udsigten til sex som rekrutteringsmiddel, og at IS derfor lige så bevidst går efter at sikre sig sexslaver til soldaterne. Ph.d. Matthew Barber fra University of Chicago opholdt sig f.eks. i det yazidiske område omkring Sinjar i august sidste år, hvor krigerne fra Islamisk Stat invaderede. Han har i en video på YouTube fortalt om sine oplevelser, og hvordan krigerne gik fra landsby til landsby og sorterede mænd og kvinder. Kønsmodne drenge og mænd blev skudt og smidt i massegrave, mens piger, drenge og kvinder blev ført til et slavemarked i Mosul.
»Angrebet på Sinjar var et seksuelt angreb,« siger han i videoen. »Krigerne kom med tomme lastbiler og busser for at fange kvinder og drenge og transportere dem væk som sexslaver.«
Umiddelbart vil et land eller en organisation, som begår den slags forbrydelser, benægte dem, og til sammenligning benægter eller minimerer russiske historikere stadig massevoldtægterne i Tyskland – men Islamisk Stat reagerede helt anderledes. Organisationen udsendte kort efter angrebet på Sinjar en pamflet, hvis tekst virker som et dementi af dateringen – oktober/november 2014. For teologien i pamfletten er præ-middelalderlig i sin inhumanitet og fastslår i forbløffende og anatomiske detaljer alt det, som en islamisk kriger må gøre ved en sexslave, og den smule, som han ikke må. Han må f.eks. ikke kysse en anden mands slave, selv om ejeren giver ham lov, for det involverer »nydelse«, og »nydelse« er forbeholdt slaveejeren. Men bortset fra det og nogle få andre forbehold har spaltegrise flere rettigheder end de islamistiske sex­slaver.

165 dollar for en pige

Og alt det skjulte Islamisk Stat ikke, men pralede af det, og organisationen udsendte kort efter en slaveprisliste, så potentielle rekrutter kunne afveje udbud og købekraft, akkurat som hvis de skulle købe en smartphone. Prislisten var i irakiske dinarer, og omregnet til dollar viste den, at drenge og piger op til ni år kostede 165 dollar, en teenagepige kostede 124 dollar, og ældre kvinder kostede mindre og blev billigere med alderen.

Det fremgik også af prislisten, at udlændinge havde førsteret til at købe slaver, hvilket tjener et dobbeltformål – potentielle udenlandske rekrutter får vished om, at de kan købe sexslaver, og Islamisk Stat får både rekrutter og hård valuta.
Så på den baggrund virker Thomas McNamaras motivanalyse ikke længere langt ude, og sex er givetvis ikke den eneste grund til at, rekrutter melder sig, siger han, men det er en væsentlig og overset faktor, som »må reflekteres i vores antirekrutteringsstrategi«, skriver han i Small Wars Journal.
Det er sin sag at ændre en forstenet kultur eller gøre noget ved hormonale forstyrrelser, men det er muligt at understrege, at sex­slaveri hverken er lovligt eller gudstilbedelse, og at massevoldtægt ikke i nogen religion eller noget civiliseret sted bringer et menneske »tættere på Gud«, men udelukkende tættere på en evighed i fængsel.


EU OG TYSKLAND SATSER PÅ EN FUSER


Fra Ebbe Vig

På onsdag besluttes den tredje lånepakke til Grækenland for Tysklands andel

90 milliarder Euro ekstra fra den samlede Euro-zone.
Den tyske hæftelse for den græske statsgæld (skabt af græske politikere) stiger til 110 milliarden Euro i alt, mere end den tyske finanslovs samlede udgifter til forsvar, sundhed, vejbyggeri, landbrugspolitik, forskning og uddannelse på ét år. Koalitionstoppen Gabriel og Merkel har lovet hinanden det.

De seneste lånte midler skal tilbagebetales over 60 år. Hermed er ansvaret og magten endegyldigt blevet revet fra hinanden. Velstandstilbagegang de senere år i hele Euro-zonen og gigantisk statsgæld – reelt 140 pct. henholdsvis 147 pct. af bruttonationalprodukterne i Tyskland og Frankrig. Samtidig vælter immigranterne ind for at komme først til den selvsagt aftagende velfærd.

Dette er virkelig begyndelsen til enden.

Tyskland redder ikke Europa – ikke en gang Grækenland – og absolut ikke ét økonomisk betydningsfuldt land i Europa fra statsgælden, der er skabt af løgnagtige politikere, der kun vil genvælges, og derfor bruger mere end de kan indkradse i skatter og afgifter eller pengeudstede sig til.

De kan samle magten så meget de vil, men lige lidt hjælper det.

………………

Uddrag af: https://danmark.wordpress.com/2013/10/07/hvorfor-befolkningsopgorelserne-og-meget-andet-henligger-udu-i-officiele-faktaoplysninger-lidt-morsomt-indslag-indimellem/

“TRO KAN FLYTTE BJERGE, MEN IKKE SÅ MEGET I VOR TID, FOR DET TAGER SIN TID – TROEN PÅ VERDENS SELVUDNÆVNTE FORVALTERE BLIVER PARADOKSALT NOK STÆRKERE END MANGE KENDSGERNINGER HVER ENESTE DAG, INDTIL KENDSGERNINGERNE SOM ALTID TAGER OVER FOR EN STUND, OG INDEN ET FORNYET TILBAGEFALD PÅBEGYNDES.

Det sidste er hvad erfaringen har vist nogle gange i historien; bygger ikke på viden; det kunne også blive anderledes. De menneskelige egenskaber, der naturligvis er afskaffet pr. ikke-udtalt, men underforstået politisk korrekthed, har ikke ændret sig meget de seneste 2.500 år, så et tusindårsrige bliver dette ikke i følge de almindelige regneregler. F.eks. regning på statsgældens udvikling i Europa og her. Denne udvikling foregår ikke i en kortbølgebevægelse, som forventningsskabende medier ellers lader forstå.

Det er derimod de fortrinsvis politiker-fremkaldte bølgebevægelser (mest benævnt konjunkturer sat i gang af offentlige underskud og pengeudstedelse), der netop fører til statsgælden. I privatsfæren er regelen den, at når långiverne kan udregne, at debitor ikke kan skabe indtægter, der er tilstrækkelige til at mere gæld kan afvikles, så standser långivningen. Om ikke en naturlov, så en kendsgerning, der ikke levner megen plads til fortolkning, for det er i regelen et ret enkelt regnestykke.

Det samme gælder også for stater og for mere eller mindre føderale sammenslutninger af stater. Det er ikke noget nyt. Der til kommer de fleste stater m. v. , men højest én gang i et individs levetid med de styrende, der naturligvis også repræsenterer de uforanderlige menneskelige egenskaber, viser den overleverede erfaring. Man lærer ikke her ved oplevede gentagelser…”
m.v.h.

J. E. Vig

august 16, 2015

Er børnene statens?

Nu begynder skolerne her i Sverige og i min postkasse lå der en formaning til alle landets forældre:

"forbered jer på forskolen. Der findes ingen kundskabskrav, når man begynder i forskolen, men det kan føles trygt at have fast grund under fødderne. Her er tips om, hvad I kan øve derhjemme.
Læse eventyr og øve ord.  Børns nysgerrighed over for sproget bliver extra morsomt, når de får lov at synge alfabetsange, lægge ordpusselspil og lærer at skrive sammen med sine legekammerater i skolen. Forbered jer ved at læse højt, indøve bogstavernes og ordenes lyd og opmuntre dit barn til tale ved at stille spørgsmål."

Det lyder altsammengodt og rigtigt, men.....


Der er et "men". Gå nu endelig ikke for langt med at lære dit barn at læse eller regne. Det sker, at vågne, begavede børn selv ivrer for at få svar fra forældre på en masse spørgsmål, men det er faktisk forbudt at undervise egne børn og kan have frygtelige konsekvenser. Man kan faktisk fra myndighedernes side gå så langt, at man fjerner barnet fra forældrehjemmet. Også i Tyskland er det forbudt at undervise egne børn. Der er exempler på, at familier er flygtet til Amerika for at bevare retten til selv at undervise deres børn. I Danmark derimod er det tilladt, idet man bare holder kontrol med, at sådanne børn nu også har lært det, de skal lære. Ofte viser det sig, at de har lært mere. Der er exempler på, at familier er flygtet til Amerika for at bevare retten til selv at undervise deres børn.


I virkeligheden er det jo et indgreb i forældremyndighedens ret til at opdrage børnene i det livssyn, de ønsker, og som stemmer overens med  samfundets love.

Forældremyndigheden har været angrebet allerede i mange årtier og er blevet væsentligt indskrænket, bl.a. ved at gøre børnehaven obligatorisk under navn af førskole. Rimeligvis vil vuggestueinstitutionen følge efter, indtil børnene helt og holdent er samfundets og ikke forældrenes og opdrages af ensrettede pædagoger.

IKEA

Ja, ja, vi skal ikke vide for meget!

Det kom ikke som nogen overraskelse, at en intern advarsel i går ilede gennem nyhedsbureauet TT, der leverer stof til flere svenske medier, om, at gerningsmandens etniske baggrund ville blive kendt. ‘Alle nyhedsredaktioner, der ikke vil have det frem, må manuelt fjerne oplysningen fra teksterne’. Så var redaktionerne advaret. Mod den konkrete virkelighed.” (Mikael Jalving, 12. august 2015).

august 15, 2015

Tjekkiet

Tjekkerne har beholdt deres frihedstrang, hvilket de har vist flere gange,
når EU har demonstreret sin hang til diktatur.



august 11, 2015

OOA og dets røde Øje

Apropos Obamas grænseløse tillid til mennesker, der er vokset op med taquia-begrebet


Et tilbagekik på den tid, hvor debatten gik herhjemme for og imod atomkraft i 70'erne

OOA, Organisationen til Oplysning om Atomkraft.

I tidsskriftet Aktion nr. 3.1977 citeres deres spørgsmål til almenheden: Er du tryg ved Atomkraft? - men de fik et modspørgsmål: Er du tryg ved OOA ? og så opremses der en bunke navne fra "Komitèen for OOA", som skulde overbevise om OOA's reelle hensigter, hvoraf en del var velkendt som røde eller med i den kommunistiske celledannelse "Mentalhugiejnen", som netop dengang var blevet afsløret af statsrevisoratet.

Fortsættelse:

I tidsskriftet AKTION nr. 7.1977  kom nedenstående artikel:

Røde Øje A/S

OOA gik i efteråret 1976 varmt ind for dannelse af "Røde Øje A/S", der skulde være det økonomiske grundlag for et filmprojekt. Med filmen "Hvem myrder hvem?" vilde man tage "et vigtigt kulturpolitisk skridt, som kan åbne nye kanaler for samfundskritisk virksomhed".

Oplægget til oprettelsen af A/S Røde Øje gør rede for, hvordan en kriminalfilm i farver vil få fat i et bredt publikum i landets biografer og samtidigt være "et led i en ny socialistisk kilturpolitik".

Hverken i aktieselskabets navn eller i oplægget lægges der skjul på, at man ikke bygger på et "tværpolitisk standpunkt". Man "arbejder på et klart markeret politisk grundlag", hedder det.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Dette er for så vidt ærlig snak, som man bekender kulør. Men er videnskab, forskning og forsøg på løsning af (atom-)forureningsproblemer ikke for store og dybt alvorlige sager til at kastes på scenen som bytte for politiske gruppeteatres kankan eller filmstrimlers røde focus-øje?

Skulde der bag dette projekt være nogen hæderlig idealist, der ønsker at kæmpe med rene våben imod forurening, så bør han/hun se sig omkring i vennekredsen, thi det borger ikke for kvaliteten at have bl.a. nedenstående hygiejnikere med i gruppen:

Tine Btryld
Peter Ege
Frits Schjøtt
Nils Vest,
J. Vedel Petersen

Røde Øje A/S har hjemsted i Gentofte Kommune, hvor arkitektstuderende Li Vilstrup står for selskabet. Hun bor i kollektiv på Kragevej 4 i Hellerup. Her bor også Asger Boertmann fra FOLA (=støtteforeningen for det ,røde BUPL), detr var folketingskandidat for Venstresocialisterne ved valget i 1975.

Hæderlig oplysning får man ikke ved at give den brede befolknings biografgængere og TV-kikkere røde brilleglas på, men ved at pudse de klare glas fri for manipulationsforureningens tåge.

Tidsskriftet AKTION nr. 7.1977.